Welkom

Welkom op de website van de Mattheusschool te Galder.

Sinds januari 2014 is de Mattheusschool gevestigd in het "Dorpshuis de Leeuwerik" aan de St. Jacobsstraat 1b te Galder.

De combinatie van opvang door PUUR kinderopvang en het kindvriendelijke karakter van het dorp en omgeving, bleek een grote aantrekkingskracht te hebben, waardoor het aantal aanmeldingen steeg. De gemeente Alphen Chaam heeft een onderzoek ingesteld en in samenwerking met alle gebruikers een fantastische uitbreiding van zowel school -als opvangfaciliteiten gerealiseerd. Met dank aan de gemeente Alphen Chaam, de Provincie Noord -Brabant en inspanningen van school en ouders zijn tevens de speelmogelijkheden rondom school en opvang op een inspirerende en "groene" wijze vorm gegeven. We nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen. 

Als u meer informatie wilt lezen over onze school dan nodigen wij u graag uit om deze website nader te verkennen.

Natuurlijk kunt u met vragen altijd contact opnemen met de directie van de school. Wij staan u graag te woord en u bent altijd welkom om een bezoek te brengen aan onze mooie locatie.

U kunt ons bereiken op 076-5612777 / 06-38917000 of een mailtje sturen naar info@bs-mattheus.nl

Samenwerken in een MFA

Een multifunctionele accomodatie wil zeggen dat we als school een samenwerking hebben met PUUR kinderopvang. Zij verzorgen opvang voor kinderen van 0-12 jaar. In het kinderdagverblijf voor- en naschoolse opvang, vakantieopvang en er is een professionele peuterspeelzaal waarin de pedagogische medewerkers de kinderen voorbereiden op de stap naar groep 1 van de basisschool.

De website van PUUR is te bereiken op www.puur-kinderopvang.nl

Ook stichting "De Leeuwerik" is een partner in het MFA waarmee wij een prettige samenwerking hebben als het gaat om het gebruik van elkaars ruimten, middelen en tijd.
De website van de Leeuwerik is te bereiken op www.deleeuwerikgalder.nl


De omgeving van onze school is in 2014 uitgeroepen tot meest kindvriendelijke omgeving van Brabant. Om een indruk te krijgen verwijzen wij u graag naar de website van de dorpsraad Galder- Strijbeek; www.galder-strijbeek.nl